Phone big

За нас


Какво трябва да знаете за нашите торти:

Собствено производство – От 10 години се занимаваме с бутикови торти и всичките ни изделия се правят на ръка. Работим без консерванти и полуфабрикати, сами приготвяме сладката, блатовете и кремовете, които вграждаме в тортите ни.

Ръчен труд – Нашите изделия НЕ се приготвят с готови блатове или кремове на прах и следователно направата им изисква ръчен труд, прецизност и последователност, за да се изгради тортата от блатове и материали до краен продукт, да е „Хоум-Мейд“ (Домашно-Направено), но в професионални условия.

„Майсторлък“ /Know-How - „Майсторлъкът“ е симбиоза между старата школа (главният ни Сладкар е с 30 годишен опит в сладкарството) и младите ни таланти. „Майсторлъкът“ е повторение, тренировки, неуморно следене на нови тендениции и смело експериментиране!

Качествени материали – Внимателно подбираме продуктите, с които правим нашите изделия. С цел да предложим най-високо качество, работим както със западно-европейски продукти (белгийски шоколад, немско масло), така и с отвърдени български производители. По този начин прецизно комбинираме най-доброто от "двата свята".

Резултатът : Бутиков продукт

Това е процесът, по който приготвяме Нашето Изделие, съответно - ВАШАТА ТОРТА !

Testimonials icon

Мнения

Последни коментари на клиенти:

Ten years
Wcu 1

ТОП КАЧЕСТВО

Wcu 2

КОНКУРЕНТНИ ЦЕНИ

Wcu 3

ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ